01.01.1970 - 01.01.1970
Până la începerea expoziției au rămas zile: 0
()
Odihna de iarnă începe la WINTER TRAVEL FAIR
2017-11-03 09:38:29

Astăzi, la Centrul Internațional de Expoziții Moldexpo, a fost inaugurat primul în Moldova Târg internaţional specializat a ofertelor turistice pentru odihna de iarnă WINTER TRAVEL FAIR.

În timpul ceremoniei de deschidere a târgului, șeful Serviciului analiză, monitorizare și evaluarea politicilor a Agenției Turismul a Republicii Moldova, Victor Chobanu, a remarcat că „în paralel cu direcțiile populare deja de odihnă de iarnă, a crescut și numărul ofertelor de turism intern.“ La Târg sunt prezentate în număr mare oferte de odihnă de iarnă în Moldova și V. Ciobanu a invitat vizitatorii să studieze cu atenție posibilitățile de turism intern. Potrivit acestuia, în ultimii ani, ofertele turistice în țară devenit mai interesante și mai diverse. "Sunt convins că vizitatorii târgului vor găsi aici direcții și oferte potrivite ", a spus V. Ciobanu.

Continuând tema turismului intern, Președintele Asociației Patronale a Industriei Turismului din Moldova (APIT), Gabriel Mărgineanu, a spus că pentru vizitatorii târgului, în special pentru cei din România și Ucraina, la standul Asociației au fost pregătite cele mai exhaustive informații despre destinațiile turistice din Republica Moldova. "Salutăm inițiativa Moldexpo de a organiza WINTER TRAVEL FAIR în contextul promovării turismului de iarnă. În plus, aceasta este o oportunitate excelentă pentru participanții la Târg să vândă, iar pentru vizitatori - să cumpere tururi profitabile în cele mai diverse direcții", a menționat Gabriel Mărgineanu.

Peste 20 de operatori și agenții de turism din Moldova, Bulgaria, România și Georgia, participante la Târg, prezintă toate direcțiile odihnei de iarnă. Târgul este deschis între 3 și 5 noiembrie în pavilionul nr.3.

 

Новости и События
Все новости